top of page

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me and you can start adding your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Vi fokuserer på tre grener: boksing, fullkontakt kickboxing og lettkontakt kickboxing. Vi har erfaring med at de som trener våre grener utvikler seg både på det mentale og fysiske plan.

 

De som trener boksing eller kickboxing kommer raskt i god fysisk form dersom kontinuitet i treningen er tilstede. Grenene er fysisk og psykisk krevende, der kondisjon, fokus, teknikk, temposkifte og styrke spiller en sentral rolle. Treningen er veldig variert, og det er alltid noe nytt å lære seg. Dette gjør at mange finner boksing og kickboxing morsomt over tid.

 

Prisen fra: 249,- pr mnd for de under 12 år.


Flere priser

Jenter, gutter, kvinner og menn er velkommen hos oss!

 TRENING OG PRISER

Rolf Smaadal: boksetrener

 

Rolf er en sympatisk person som er flink til å ta seg av alle på treningen. Han meget dyktig med mennesker og ikke minst de aller minste.

 

Han begynte med boksing for en mannsalder siden og har både trent, konkurrert og vært trener innenfor boksing i mesteparten av livet sitt.

 

Visste du at Rolf også er faren til Simen Smaadal, som er proffbokser og trener i klubben?

Erik Thorstensen: kickboxingtrener

Erik har trent kickboxing i mer enn 20 år og har erfaring fra flere klubber og er tidligere konkurranseutøver. Han er flink til å se utviklingsområder for den enkelte utøver uansett nivå.

 

Han er en person som sier det som det er og man vet alltid hvor man har Erik. Erik er trener på kickboxing partiene.

Sara Slyngstad: kickboxingtrener

 

Sara har trent i mange år og er tidligere konkurranseutøver, både innenfor boksing og kickboxing.

 

Sara er vennlig, imøtekommende, kunnskapsrik og ikke minst inkluderende i formen hun underviser på.

 

Hun er i dag trener på kickboxing partiene.

Sara har flere bokse- og kickboxingkamper bak seg og ble også Norgesmester i 2015.

 

 

Kenneth er en glad og hyggelig ung mann som alltid ønsker det beste for alle rundt seg. Han er aktiv utøver og har mange kamper både innenfor boksing og kickboxing. Resultatene taler for seg selv. De er gode. Her er en mann som du kan lære mye av.

 

Kenneth er i dag trener både på bokse- og kickboxing partiene.

Han er Norgesmester både i 2015 og 2016. 

Kenneth S. Holm: bokse- og kickboxingtrener

 

Kjetil var en av de første medlemennene i klubben og gikk inn i SKK sine lokaler første gang i 1998. Han har konkurrert både innenfor boksing og kickboxing. Siden han har flyttet litt på seg har han vært innom mange ulike klubber, både innenfor boksing og kickboxing, og har tatt med seg lærdom derfra.

 

Han er i dag trener på både boksing og kickboxing partiene.

Kjetil Tauler: bokse- og kickboxingtrener

Lars-Erik Moe: kickboxingtrener

Lars-Erik er trener på kickboksing. Han startet med kickboxing i voksen alder, men har lang erfaring fra styrketrening. Han har utdanning innen coaching og er tidligere instruktør. Han er også glad i å gå på fjelltopper i Afrika. 

Lars-Erik er opptatt av at alle skal ha det bra og trivses godt på trening. Latteren sitter løst rundt Lars-Erik. 

Lars-Erik vant bronsemedaljen i NM 2016. Denne har fast plass i baggen, slik at ingen skal glemme denne bragden.

Stein Olav Fossheim: boksetrener

 

Stein Olav, blant kjentfolk bare kalt "SOF", er en gladkar som alltid har en velmenende humoristisk kommentar på lager. Stein Olav har en forkjærlighet for boksing, men har trent både boksing, karate og kickboxing.

 

Han startet med boksing for mer enn 30 år siden hos Sportklubben 09 bokseklubb.

bottom of page