top of page

BESØK OSS:

SKK - SKI KAMPSPORT KLUBB

 

Verkstedveien 8
1400 Ski
Norway

 

Ring oss: 916 28 454
 

ski@kickboxing.no 
 

Alle nyheter legges ut på:

https://www.facebook.com/groups/skikampsportklubb 

HVORDAN KOMMER JEG MEG DIT?

HISTORIE:

Ski Kampsport Klubb ble dannet i 1998 av André Sollund. Den gang besto klubben kun av kickboxing og gikk under navnet Ski Kickboxing klubb. Noen år senere etablerte vi også boksepartier i klubben, og denne delen av klubben har historisk gått under navnet Ski Bokseklubb. I dag benytter vi et navn: Ski Kampsport Klubb med forkortelsen SKK.

 

Klubben har et godt miljø hvor det å ha det gøy og utvise respekt og glede for hverandre er viktig for oss i klubben. Dette gir grunnlaget for at en har lyst og motivasjon til utøve idretten over tid, noe som har gitt gode resultater for klubben i mesterskap. Det sosiale i klubben er viktig, og vi har hatt mange fine stunder på treningsleirer, klubbmesterskap, graderinger, grillfester og sommer- og juleavslutninger.

 

Noen få år etter klubben var dannet begynte de med sterkest treningsvilje å gjøre det bra i kamper og vi fikk våre første NM gull både i boksing og kickboxing. Senere har klubben tatt medaljer i internasjonale konkurranser som Nordisk Mesterskap, World Cup, German Open og ABC box cup. Klubben har hatt utøvere på landslag og er stolte av de resultatene vi har fått til hittil. Likevel er det gleden av å se den enkelte utvikles som menneske og utøver som er viktig for oss.
Med vennlig hilsen SKK - Ski Kampsport Klubb - Klubben for alle

 

Hjertelig velkommen skal dere være!

bottom of page